Vrste Terapija

Wellness

Stone-Massage-res
massage-away-the-winter-blues-res

Kako bi naša ponuda bila kompletna u cilju Vašeg potpunog oporavka, opuštanja i boljeg zdravstvenog stanja, Fizikal Centar nudi i spa&wellness sadržaj.

SPA&WELLNESS je mesto gde možete osetiti opuštanje i relaksaciju, prepustiti se trenucima uživanja, tokom kojih ćete obnoviti i preporoditi Vaše telo i energiju. U sastavu našeg spa centra naći ćete: jacuzzi, saunu, parno kupatilo, četvoročelične kupke, a da bi ugođaj bio kompletan imamo i hidromasažu.

Kada poželite da u potpunosti ugodite telu iznutra i spolja, zakažite neku od brojnih masaža koje nudimo unutar SPA programa. Za opuštanje i oporavak nakon napornih dana, nudimo Vam RELAX, ANTISTRES masažu i AROMATERAPIJU.

Za sjajnu kožu koja je glatka kao svila na dodir u ponudi imamo masažu ČOKOLADOM i MEDOM, dehidrirana koža oporavak će naći uz masažu JOGURTOM i KRASTAVCIMA. Za čišćenje organizma o toksina radimo DETOKSIKACIJU-PILING TELA.

Za opuštanje napetih mišića, poboljšavanje cirkulacije i umirivanje nervnog sistema, predlažemo Vam masažu VULKANSKIM KAMENJEM. A ukoliko imate bolove u određenim delovima tela (kao što su leđa, najčešće), tu je TERAPEUTSKA masaža, kao i PARCIJALNE masaže lica, ruke, stopala, leđa.  Opuštanje mišića pomoću SPORTSKE masaže posebno godi sportistima.

Dovedite vaše telo do vrhunske harmonije pomoću energije dva masera (četiri ruke). U ovoj masaži jedan maser kreira pokrete,  dok drugi maser slepo preti (ovaj stil se zove “ples ruku”). Ovaj tip masaže se zato s razlogom naziva KRALJEVSKA masaža.

Jedna od najvećih ženskih boljki, posebno leti, je svakako celulit. Zato nijedan SPA&WELLNESS program nije kompletan bez ANTICELULIT masaže, uz limfnu drenažu, koji dovodi do neverovatnih rezultata, ukoliko se prati propisan režim i raspored.

Odaberite pravi program koji će Vas dovesti do stanja potpune relaksacije u kojem ćete zaboraviti na obaveze, stres i spoljašnji svet i prepustiti se uživanju u našem centru.